Fintfolk – et klesdesignprosjekt

23 feb

Fintfolk er en hyllest til originale mennesker som skiller seg ut og bryter med konvensjonene. En salutt for eksentriske mennesker som stopper opp og stiller spørsmålstegn ved ting i stedenfor å følge strømmen. Og et rungende hurra for folk som har sin egen væremåte og uttrykker individuell stil og livsfilosofi uten å tenke på hva andre måtte mene.

Du visste kanskje ikke at jeg som startet Fintfolk er designer og at dette er en del av mitt masterprosjekt i klesdesign på Khio.

Fintfolk er en samling mennesker som begeistrer meg på ulike måter. Det kan være alt fra klesstil og interiør til personlige historier, kunstuttrykk, spesielle interesser, spesialkunnskap eller filosofiske tanker. Alt som er postet på denne bloggen er  informasjon og bilder av  mennesker som jeg har funnet i min research.

Som klesdesigner finner jeg masse inspirasjon hos originaler og eksentriske mennesker. De inspirerer meg fordi de er kreative, oppfinnsomme og tar estetiske og praktiske valg uavhengig av mote. De hjelper meg å holde fokus på de positive sidene ved klesdesignfaget og figurerer som en herlig motvekt til den ellers så overfladiske og regelstyrte motebransjen.

Masteroppgaven min skal leveres til våren og jeg er nå i gang med å lage en kleskolleksjon under samme navn som bloggen. Dette prosjektet er en hyllest til eksentriske mennesker som jeg gjerne vil dele med dere lesere, slik at også du kan la deg begeistre og finne inspirasjon i en verden der alt er annerledes.

Det er utrolig gøy at så mange leser bloggen! Du kan også følge prosjektet på Facebook.

Hilsen designeren bak Fintfolk Marthe Næstby

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: